Daily Archives: 1 October, 2016

Badhkatdhetaret votojne per Rusine dhe te ardhmen e saj

Badhkatdhetaret votojne per Rusine dhe te ardhmen e saj

18 Shtator 2016 në Tiranë u zhvillua votimi në kuadër të zgjedhjeve parlamentare në Rusi. Qendra e votimit për shtetasit rusë me banim të përhershëm dhe të përkohshëm në Shqipëri ishte e hapur nga ora 8:00 deri në 20:00 tek Ambasada Ruse në Tiranë. Falënderojmë të gjithë bashkështetasit për pjesëmarrjen në zgjedhjet!

Badhkatdhetaret votojne per Rusine

Më poshtë mund ta shikoni reportazhin e televizionit “News 24” nga qendra e votimit pranë Ambasadës Ruse.

->