Daily Archives: 8 October, 2016

Takimet e shahut

Takimet e shahut

Takimi i zhvilluar ne Durres ne ambientet e resortit Tropikal.

Takimet e shahut Takimet e shahut

Takimi miqesor i zhvilluar ne Sarande dhe nje foto e ekipit te shahut te shoqats ORSA gjate kthimit

Takimet e shahut Takimet e shahut

Pamje nga nje simultante e Ekipit te shahut

Takimet e shahut Takimet e shahut

->

Pishat e buta te marra nga vet Tolstoi ne shekullin e XIX

Pishat e buta te marra nga vet Tolstoi ne shekullin e XIX

Pishat e buta nga anet tona te marra nga vet Tolstoi ne shekullin e XIX u rimbollen 1998 passi ne 1971 u thane dhe mungonin Ne Jasna Polana .Ne foto me Konsullin e asaj kohe ne Moske Z.Jorgo Bllaca, Sternipin e Tolstoit, Shkencetarin ,bashkatdhetarin tone ne Moske Lame Borshaj , i cili ishte inisiator i ketij dhurimi nga Axhensia Klsutravel.com per parkun e Mirenjohur te familjes se madhe te Tolstoit sot Muze , ne Jasnaja Polana

  nipi i tolstoit nganipi i tolstoit

->

Perfundimi i ciklit te Kursit te Gjuhes Ruse

Pas perfundimi te ciklit te Kursit te Gjuhes Ruse nga nxenesit u organizua nje shfaqje teatrale ne Teatrin e Kuklave ne Tiranë. I pranishem ishte dhe ambasadori rus ne Shqiperi Z.Alexander Karpushin me bashkeshorten e tij

IMG_2871 IMG_2830 IMG_2799 IMG_2814

 

->

Festa e Vitit te Ri 2016

Me rastin e vitit te ri 2016 nje  feste u organizua nga antaret e Shoqates se Bashkeatdhetareve rus.

IMG_6406 IMG_6340 IMG_6330 IMG_6310

->