Daily Archives: 14 October, 2016

Mars 2013

Nje kujtim i mrekullueshem mes bashkeatdhetareve te rusise nga e gjithe Bota te ftuar ne Moske dhe Kastrama per te kaluar nje 10 ditesh se bashku per tu njohur me afer me kulturen ,gjuhen russe dhe arritjet e ketij populli vital

431781_629003037129044_225937593_n 1 2 3 4

->