Monthly Archives: January 2017

Festimi i “Vitit të Ri të vjetër”

Më 14 janar studentët e kurseve të gjuhës ruse pranë Ambasadës së Rusisë në Tiranë organizuan një aktivitet kushtuar traditës së vjetër ruse, festimit të “Vitit të Ri të vjetër” (sipas kalendarit julian), ku ishin ftuar edhe përfaqësues të Ambasadës.

Studentët u shpehën mirënjohjen Ambasadorit Karpushin, bashkëshortes së tij, znj. Ludmila Karpushina, si dhe kryetaren e Shoqatës së Bashkatdhetarëve Rusë në Shqipëri znj. Suzana Karagjozi për organizimin falas të kurseve të rusishtes në Tiranë.

Gjatë këtij takimi shumë të ngrohtë dhe miqësor studentët shqiptarë zhvilluan dhe një shfaqje të bukur me valle dhe këngë ruse.

15972731_1240672379359873_6906361213064758703_o 15994361_1240672686026509_2255271130788437509_o

16107310_1240672396026538_3017145968971555653_o 15995070_1240672212693223_4596588217378586486_o

16107221_1240672549359856_3117512841484437229_o 16107247_1240672796026498_9198734903239801019_o

16112887_1240672506026527_6714087131618214778_o 16143813_1240672389359872_8924170337897957466_o

->