Biblioteka

Biblioteka jone eshte e pasur me nje larmi autoresh rus.

Biblioteka eshte e hapur :

1) Te Henen 12:00 – 14:00

2) Te Merkuren 13:00 – 14:00

Autoret klasike: Nikolay Gogol, Fyodorov Dostoyefsky, Leo Tolstoy, Alexander Pushkin, Ivan Turgenev, Anton Chekhov, Maxim Gorky, etj.

Enciklopedi te ndryshme mbi kulturen dhe traditen ruse; libra per femije etj.                     15991885_1318220208257299_207592546_o  15943189_1318220361590617_1769684269_o  20161007_132428  20161007_132456  20161006_124123  20161006_180423  14689095_1224325500980104_1770662940_o  14725363_1224325384313449_862041043_o