Daily Archives: 24 October, 2016

Mbrëmja letrare “Pushkini flet shqip”

Më 18 tetor në kuadër të fushatës “Takohemi për një Libër” Ambasada Ruse bashkë me Ministrinë e Kulturës së Shqipërisë organizoi në Tiranë një mbrëmje letrare “Pushkini flet shqip”.
Ambasada falënderon të gjithë pjesëmarrësit që përgatitën një shfaqje të mrekullueshme dhe të gjithë mysafirët tanë që mbushën plot sallën e Teatrit Eksperimental.
Më poshtë ju ofrojmë disa foto nga ky aktivitet.
pfsh3   pfsh2

pfsh   pfsh4

pfsh5   pfsh6

pfsh7   pfsh8

->