Daily Archives: 10 March, 2017

NJOFTIM PËR SHFAQJEN E FILMAVE RUSË NË TIRANË

NJOFTIM PËR SHFAQJEN E FILMAVE RUSË NË TIRANË

 

Më datat 13, 15, 16, 17 dhe 20 mars 2017 në orën 18:00Ambasada e Rusisë në Shqipëri organizon shfaqjen e filmave rusë në ambjentin e Teatrit Kombëtar të Kukullave në Tiranë.

Për shikuesit shqiptarë do të shfaqen filmat si më poshtë:

 

Më 13 mars (te hënën) – “12 karriget”

Më 15 mars (të mërkurën) – “Portat e Pokrovskit”

Më 16 mars (të enjten) – “Rrëmbim në stilin Kaukazian”

Më 17 mars (të premten) – “Ivan Vasiljeviҁ ndërron punë”

Më 20 mars (të hënën) – “Operacioni “Y” dhe aventura të tjera të Shurikut”

 

Hyrja është e lirë. Jeni të gjithë të mirëpritur!

->