Takimet e shahut

Takimet e shahut

Takimi i zhvilluar ne Durres ne ambientet e resortit Tropikal.

Takimet e shahut Takimet e shahut

Takimi miqesor i zhvilluar ne Sarande dhe nje foto e ekipit te shahut te shoqats ORSA gjate kthimit

Takimet e shahut Takimet e shahut

Pamje nga nje simultante e Ekipit te shahut

Takimet e shahut Takimet e shahut