Pishat e buta te marra nga vet Tolstoi ne shekullin e XIX

Pishat e buta te marra nga vet Tolstoi ne shekullin e XIX

Pishat e buta nga anet tona te marra nga vet Tolstoi ne shekullin e XIX u rimbollen 1998 passi ne 1971 u thane dhe mungonin Ne Jasna Polana .Ne foto me Konsullin e asaj kohe ne Moske Z.Jorgo Bllaca, Sternipin e Tolstoit, Shkencetarin ,bashkatdhetarin tone ne Moske Lame Borshaj , i cili ishte inisiator i ketij dhurimi nga Axhensia Klsutravel.com per parkun e Mirenjohur te familjes se madhe te Tolstoit sot Muze , ne Jasnaja Polana

  nipi i tolstoit nganipi i tolstoit