Perfundimi i ciklit te Kursit te Gjuhes Ruse

Pas perfundimi te ciklit te Kursit te Gjuhes Ruse nga nxenesit u organizua nje shfaqje teatrale ne Teatrin e Kuklave ne Tiranë. I pranishem ishte dhe ambasadori rus ne Shqiperi Z.Alexander Karpushin me bashkeshorten e tij

IMG_2871 IMG_2830 IMG_2799 IMG_2814