Maslenica

Këtë jave në Rusi festohet Maslenica, një festë që kremton largimin e dimrit dhe ardhjen e pranverës.
Gjatë këtyre ditëve rusët zakonisht bëjnë krepa, këndojnë, vallëzojnë dhe argëtohen.
Edhe studentët shqiptarë nga kurset e gjuhës ruse në Tiranë e kanë festuar Maslenicën duke provuar ushqimet tradicionale të kësaj feste dhe veshjet tipike ruse.

16806996_1277495802344197_6906736277221162815_n 16864667_1277496202344157_7762653233366327941_n

16865056_1277495815677529_4481305497484229947_n 16996442_1277496009010843_3317311003988339858_n