Evenimenti Kupa “ORSA”

Shpallen Fituesit e Turneut Tradicional Kupa “ORSA” qe u organizua me 10 Qershor. Me pjesmarres te femijeve te grupmoshave te ndryshme dhe nga gjithe Shqiperia.

Kategoria 5 vjec:
1. Aron Qerimi Teuta Durres
2. Mateo Boci ORSA
3. Toni Proaska Teuta Durres

Kategoria 12 vjec:
1. Deni Vito Lushnja
2. Garip Jupa Elbasani
3. Mikail Spahiu Lushnja

Kategoria 14 vjec:
1. Erjon Vogli Vllaznia Shkoder
2. Xhoana Precaj Vllaznia Shkoder
3. Skender Luarasi ORSA

19055486_722707431250086_3793150604251162453_o 19030621_722707387916757_3770189027777938753_n
19025355_722707721250057_5361773468867150825_o 19054953_722707921250037_6373792095069970787_o 19055723_722707621250067_6714455359351135168_o 19055767_722707924583370_6319578823879119057_o 19055853_722707974583365_6582783047930562981_o 19055767_722707924583370_6319578823879119057_o  19095370_722707904583372_8145962516844899174_o 19055135_722707637916732_5636476707170876248_o