Daily Archives: 21 December, 2016

Lajmërim!

Te dashur miq!
Lidhur me ngjarjen tragjike – vrasjen e Ambasadorit rus ne Turqi z. Andrej Karlov; te gjitha aktivitetet festive me datat 21.12.16(teatri Eksperimental) dhe 23.12.16 (Qendra kulturore prane Katedrales Orthodhokse) u anuluan.
->